MOS betrekt zichtlocatie in Enter

Rijd je binnenkort op de N347 richting Rijssen, dan kan het prachtige nieuwe kantoorpand van MOS Grondmechanica (MOS) je bijna niet ontgaan. Het team, bestaande uit zes collega’s, verhuisde op 1 september van Almelo naar De Bleek 40 in Enter. Het kantoor ligt op het industrieterrein ‘De Elsmoat’.

 

De perfecte werklocatie

Het team bestaande uit Roy Menkens, Harry Veenstra en Jeroen van den Belt (geotechnisch adviseurs), Erwin Benniers (landmeter) en de twee mannen op de sondeerwagens Remy Middelkamp en Huub Bossink zijn super enthousiast over hun nieuwe werkstek. Zij hebben maar liefst 120 m2 kantoor tot hun beschikking. Naast een ruime kantoortuin en eigen spreekruimte delen zij de entree en keuken met een ander bedrijf in het pand. Genoeg ruimte dus om minimaal één of twee nieuwe collega’s te ontvangen ter uitbreiding van onze adviesafdeling in het oosten, want daar is MOS op dit moment hard naar op zoek. Niet alleen de uitstraling, de faciliteiten en de gunstige ligging van het pand vallen in goede aarde. Ook de ontvangst door de eigenaar en de andere huurder was ontzettend vriendelijk en gastvrij.

De roots van MOS

In totaal heeft MOS vier vestigingen in Nederland, namelijk in Amsterdam, Helmond, Enter en Rotterdam. Het kantoor in Rotterdam is het hoofdkantoor en daarmee het grootste kantoor met de meeste werknemers op locatie. Van origine komt de oostelijke vestiging van MOS uit Rijssen en is ondertussen een niet meer weg te denken onderneming in deze regio.

 

Housewarming

Natuurlijk stond er een housewarming op de planning voor alle relaties van MOS. Helaas kan deze door Covid-19 op korte termijn niet doorgaan. In plaats daarvan nodigt het MOS-team uit Enter iedereen van harte uit om langs te komen voor een persoonlijke rondleiding en een lekkere kop koffie. Interesse? Neem dan contact op met Roy Menkens via telefoonnummer 088-5130285 of per mail r.menkens@mosgeo.com.